Kjekt å vite

 

Hos oss kan du være gjest i ditt eget selskap, om det skulle være catering eller i våre lokaler.

 

 

Beregning av mat til barn

Ved beregning av mat til barn regner vi alle over 10 år som en voksen. Alle under 10 år regner vi to på en. 


Ved bestilling av f.eks. koldtbord alt. 1, 2 og 3 fra oss kommer det en biffkake per person dere bestiller til. Ønskes ekstra biffkaker slik at alle gjestene får en biffkake hver kan dette bestilles i tillegg. Ved bestilling av tapas beregner vi en av hver på flere av elementene på menyen. Ta derfor gjerne kontakt med oss så kan vi være behjelpelig med å tilrettelegge dette for dere.

 

Tidspunkt for levering/ henting av catering

Ved catering anbefaler å hente eller få maten levert ca. 30-45 minutter før dere skal spise.

Enkelte av elementene på rettene på vår meny (f.eks. grønnsaker til varmmat ved tilfeller hvor man f.eks. skal servere en forrett fra oss før hovedretten serveres) bør i enkelte tilfeller tilrettelegges. Dette kan være at vi leverer noen elementer kalde men med beskrivelse for enkel oppvarming. Dette er for å få et best mulig resultat på produktene. Se for øvrig neste punkt angående oppbevaring av mat levert på catering.

Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi være behjelpelig med å finne en god løsning på dette for dere.

 

Oppbevaring av mat

Når du som kunde bestiller mat hos oss er det viktig at maten blir oppbevart riktig fram til dere skal spise. Dette for å forsikre kvalitet og holdbarhet på maten.

Bestiller du varmmat blir denne levert i aliminiumsbakker som igjen er pakket i thermoesker fra oss som holder maten varm i ca. 1 1/2 time, dette så lenge ingen åpner på lokket på eskene. Disse thermoeskene er forøvrig returesker hos oss.

All kaldmat som blir bestilt fra oss må oppbevares i kjøleskap eller kjølerom fram til bespisning. 

 

Pakking av kald mat til catering

Påleggssorter til koldtbord og tapas pyntes legges opp på hardangerfat, pakkes i plast og deretter i esker. Påsmurt mat legges opp på engangs sorte, fine plastfat. Eskene kan stables i høyden.

Tilbehør til koldtbord og tapas kommer i fine engangsskåler med lokk som settes i kasser for transport.

Alt dette kan enkelt transportes i personbil.

 

Parkering

Rundt våre lokalet i Teglgården er det godt med gratis parkering rundt bygget. Ved henting av mat i våre lokaler kan man enkelt parkere like ved hovedinngangen til bygget for pålossing av catering. (Max 15 minutter.) 

 

Bestillingsfrister

Vi ønsker gjerne bestillingene inne senest en uke i forveien. Endelig antall ønsker vi senest tre dager i forveien.

 

Betaling

Ved bestilling for privatpersoner er det oppgjør enten med kort eller kontant ved leveranse/ henting.

 

Bedrifter har 14 dager betalingsfrist. Ved for sen betaling kommer renter iht. regnskapsloven.
Nødvendige referanser må oppgis på forhånd.
Vi kan sende faktura til bedrifter via e-post om ønskelig. Da må riktig e-postadresse oppgis.
Vi kan også sende ut faktura som EHF, da ønsker vi at dere fører opp organisasjonsnummer til bedriften.

 

Transport

Maten kan hentes her hos oss kostnadsfritt, eller vi kan bringe maten til ønsket adresse.

Prisene for dette er som følger:

Innen Trondheim:
kr. 300,- hverdager før klokka 17
kr. 450,- hverdager etter klokka 17
kr. 450,- helg 

Malvik      kr. 650,- hele uka
Stjørdal    kr. 1150,- hele uka
Klæbu      kr. 650,- hele uka
Byneset   kr. 650,- hele uka
Melhus     kr. 750,- hele uka
Lundamo kr. 1050,- hele uka