Våre tjenester

 

Catering - Vær gjest i ditt eget selskap!

Vi spesialiserer oss på å servere trygg og velsmakende mat, av høy kvalitet i godt selskap hos oss eller der du måtte ønske. Vi kan både servere eller bare levere maten hos deg. Vi har lang erfaring innen catering til alle typer sammenkomster.

 

Våre lokaler i Teglgården

 

Vi leier ut vårt lokale i Teglgården til deres arrangement. Lokalene passer til bryllup, barnedåp, konfirmasjon, minnesamvær, julebord, kurs- og møtevirksomhet.

Vi har egen projektor med høytalere samt trådløst internett. 

Vi kan dekke til 80 personer i det største lokalet, samt 45 personer i det andre lokalet. Minimum 25 personer ved leie av vårt lokale. 

Mat og drikke må tas gjennom oss da vi har servering- og skjenkebevilling i våre lokaler.

Dørene stenger klokka 01.00

 

Last ned vår meny med priser i Teglgården.

Kart over Selskapslokaler i og rundt Trondheim

 

 

Om oss

 

Harald's Selskapsmat AS ble stiftet i 1968 av Harald Hagemo ved overtakelse av Michalsens Cafè i Brattørgata 3B. Virksomheten ble på samme tidspunkt utvidet til å omfatte cateringvirksomhet. Firmaet vokste relativt raskt ut av lokalene, og januar 1971 var

Haralds Selskapsmat på plass på Leangen Travbane. Den gang hadde Haralds tilhold i ”den gamle Travkroa”. Virksomheten vokste hele tiden, og ved den store utbyggingen av Travbanen i 1978, flyttet firmaet over til lokalene ved tribuneanlegget.

Etter 38 år på Leangen flyttet Harald’s Selskapsmat AS i november 2007 til Hornebergveien 7, Teglgården i Fossegrenda. Lokalene var da nyoppusset og det ble investert i mye nytt utstyr. I dag driftes virksomheten videre av Harald’s sønn, Arild Hagemo.

Harald’s Selskapsmat AS er i dag det eldste, gjenværende cateringselskapet i Trondheim.

 

Dagens virksomhet omfatter cateringvirksomhet, kantinedrift, møte- og kurslokaler, selskaper og minnesamvær.

Cateringen har den største delen av vår omsetning. Vi leverer mat både med og uten bemanning til bedrifter og til private arrangementer.

Kantina Teglgården ble åpnet november 2009. Dette er en kantine for husets brukere samt at den er åpen for andre kunder som ønsker å spise lunsj. Kantina er åpen alle hverdager fra 11.00- 13.00

 

Det er i dag fem fast ansatte i bedriften og ved behov benyttes ekstern bemanning. Harald’s Selskapsmat AS er godkjent lærebedrift i kokkefaget.