Hos oss kan du være gjest i ditt eget selskap, om det skulle være catering eller i våre lokaler.
Ved beregning av mat til barn regner vi alle over 10 år som en voksen. Alle under 10 år regner vi to på en.
Ved bestilling av f.eks. koldtbord alt. 1, 2 og 3 fra oss kommer det en biffkake per person dere bestiller til. Ønskes ekstra biffkaker slik at alle gjestene får en biffkake hver kan dette bestilles i tillegg. Ved bestilling av tapas beregner vi en av hver på flere av elementene på menyen. Ta derfor gjerne kontakt med oss så kan vi være behjelpelig med å tilrettelegge dette for dere.
Ved catering anbefaler å hente eller få maten levert ca. 30-45 minutter før dere skal spise.
Enkelte elementer av rettene på vår meny (f.eks. grønnsaker til varmmat ved tilfeller hvor man f.eks. skal servere en forrett fra oss før hovedretten serveres) bør i enkelte tilfeller tilrettelegges. Dette kan være at vi leverer noen elementer kalde men med beskrivelse for enkel oppvarming. Dette er for å få et best mulig resultat på produktene. Se for øvrig neste punkt angående oppbevaring av mat levert på catering.
Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi være behjelpelig med å finne en god løsning på dette for dere.
Når du som kunde bestiller mat hos oss er det viktig at maten blir oppbevart riktig fram til dere skal spise. Dette for å forsikre kvalitet og holdbarhet på maten.
Bestiller du varmmat blir denne levert i aluminiumsbakker som igjen er pakket i thermoesker fra oss som holder maten varm i ca. 1 1/2 time, dette så lenge ingen åpner på lokket på eskene. Disse thermoeskene er forøvrig returesker hos oss og må leveres tilbake i løpet av en uke.
All kaldmat som blir bestilt fra oss må oppbevares i kjøleskap eller kjølerom fram til bespisning.
Påleggssorter til koldtbord og tapas pyntes legges opp på fat, pakkes i plast og deretter i esker. Påsmurt mat legges opp på sorte, fine engangs-plastfat. Eskene kan stables i høyden.
Tilbehør til koldtbord og tapas kommer i fine engangsskåler med lokk, som settes i kasser eller poser for transport.
Alt dette kan enkelt transportes i personbil.
Rundt våre lokaler i Teglgården er det godt med gratis parkering. Ved henting av mat i våre lokaler kan man enkelt parkere like ved hovedinngangen til bygget for pålossing av catering.
Vi ønsker gjerne bestillingene inne senest en uke i forveien. Endelig antall ønsker vi senest tre dager i forveien.
I julebordstiden anbefaler vi å legge inn bestillingen så snart som mulig. Endelig antall senest fem dager i forveien. Dette fordi det er høysessong hos oss med julelunsjer og julebord. I konfirmasjonstiden gjelder egne anbefalinger for bestilling, se egen informasjon om konfirmasjon.
Ved bestilling for privatpersoner er det oppgjør enten med kort eller vipps ved leveranse/ henting.
Bedrifter har 14 dager betalingsfrist. Ved for sen betaling kommer renter iht. regnskapsloven.
Nødvendige referanser må oppgis på forhånd.
Vi kan sende faktura til bedrifter via e-post om ønskelig. Da må riktig e-postadresse oppgis.
Vi kan også sende ut faktura som EHF, da ønsker vi at dere fører opp organisasjonsnummer til bedriften.
Maten kan hentes her hos oss eller vi kan bringe maten til ønsket adresse.
Prisene for dette er som følger:
Innen Trondheim:
kr. 350,- hverdager før klokka 17
kr. 500,- hverdager etter klokka 17
kr. 500,- helg
Malvik kr. 650,- hele uka
Stjørdal kr. 1150,- hele uka
Klæbu kr. 650,- hele uka
Byneset kr. 650,- hele uka
Melhus kr. 1050,- hele uka
Lundamo kr. 1050,- hele uka
For øvrige leveringsdestinasjoner og priser, ta kontakt med oss.