Vi ønsker å ha bestillingene inne senest en uke i forveien. Endringer på antall porsjoner kan gjøres fram til tre dager før leveranse. Bestilling kan skje via vår nettside, per mail, telefon eller over disk.
Ved bestilling for privatpersoner er det oppgjør enten med kort eller kontant ved leveranse/ henting.
Bedrifter har 14 dager betalingsfrist. Ved for sen betaling kommer renter iht. regnskapsloven.
Nødvendige referanser må oppgis på forhånd.
Vi kan sende faktura til bedrifter via e-post om ønskelig. Da må riktig e-postadresse oppgis.
Vi kan også sende ut faktura som EHF, da ønsker vi at dere fører opp organisasjonsnummer til bedriften.
Når du som kunde bestiller mat hos oss er det viktig at maten blir oppbevart riktig fram til dere skal spise. Dette for å forsikre kvalitet og holdbarhet på maten.
Bestiller du varmmat blir denne levert i aliminiumsbakker som igjen er pakket i thermoesker fra oss som holder maten varm i ca. 1 1/2 time, dette så lenge ingen åpner på lokket på eskene. Disse thermoeskene er forøvrig returesker hos oss og må leveres tilbake i løpet av en uke. All kaldmat som blir bestilt fra oss må oppbevares i kjøleskap eller kjølerom fram til bespisning.
Mandag – fredag kl. 8-17. Lørdag kl. 12 - 18.
Søndager holder vi stengt, utenom konfirmasjonstiden. Vi holder åpent både lørdager og søndager i forbindelse med konfirmasjon.
Eventuelle klager må nå oss senest innen 48 timer etter leveranse. Ros kan dere imidlertid gi oss til enhver tid.
Vi setter stor pris på tilbakemeldinger.
Innen Trondheim:
kr. 350,- hverdager før klokka 17
kr. 500,- hverdager etter klokka 17
kr. 500,- helg
Malvik kr. 650,- hele uka
Stjørdal kr. 1150,- hele uka
Klæbu kr. 650,- hele uka
Byneset kr. 650,- hele uka
Melhus kr. 1050,- hele uka
Lundamo kr. 1050,- hele uka